Een succesvol merk is meer dan een geweldig merkconcept

Een perfecte merkimplementatie en goed merkmanagement zijn zeker zo belangrijk. 

Lees verder

Wij zijn Branding Executives!

Wij hebben ervaring met merkmanagement en merkimplementatie op alle ‘brand touch points’: 3D, 2D, offline, online en IT toepassingen. Wij weten wat er nodig is om merken tot leven te brengen en dit is meer dan een perfecte implementatie. Verbinding en intensieve, open samenwerking zijn hierbij belangrijke succesfactoren. Wij sturen het implementatieproces aan en spelen daarmee een unieke en verbindende rol. We zijn gepassioneerde rebranders. Als het maar even kan, zijn we onzichtbaar. We zijn aanwezig als het moet.

Binnen het zogenaamde brand ecosysteem, implementeren we nieuwe corporate merken, optimaliseren en implementeren we merkmanagement processen en hebben we oog voor verbetering en verandering. Met open vizier, door kennis te delen, open te communiceren en iedereen dat te laten doen waar hij goed in is. We weten waar en hoe er geïnstrueerd, gecommuniceerd en opgeleid moet worden. We begrijpen de impact van de totale operatie, de mogelijke (juridische) gevolgen en kennen de valkuilen. We ondersteunen van start tot finish en alles wat daar tussenin zit.

Profiteer van ons netwerk

Wij geloven in specialisatie en niet in ‘full service’ bureaus. Dus doen wij waar wij goed in zijn en richten ons volledig op merkimplementatie en merkmanagement. We doen dus niet aan strategie, positionering of ontwerp (design) van merkuitingen en ook niet aan productie en installatie. Dat laten we over aan andere experts. We zijn trots deel uit te maken van een netwerk waarbinnen we onze eigen plek hebben.

Samen met bureaus en professionals op het gebied van merkstrategie, ontwerp en interne- en externe communicatie. En ook met producenten van merkdragers en leveranciers van diensten en oplossingen op het gebied van de automatisering van merkmanagement. Dit ‘ecosysteem’ maken wij passend aan uw specifieke vraag.

Waarom Branding Executives?