Tijdelijk extra capaciteit nodig?

Werkt uw organisatie met een flexibele schil? Heeft u extra capaciteit of specifieke kennis nodig? Zoekt u korte of langdurige vervanging?
Onze merkmanagement en merkimplementatie specialisten bewijzen dat flexibiliteit en kwaliteit goed samen gaan.
Wij denken graag met u mee over een passende invulling van uw behoefte.

Hulp nodig bij merkimplementatie, merkcommunicatie of merkmanagement?

Onze programma-, project- en brand managers of merkmanagement en merkimplementatie specialisten helpen u op tijdelijke basis uit de brand. Van tijdelijke invulling van een functie of vacature tot begeleiding van uw medewerkers. En als wij u niet zelf kunnen helpen brengen we u in contact met iemand in ons uitgebreide netwerk.

DESIGNMANAGEMENT_2

Brand & design
management

Van merkpositionering, merkbelofte en merkwaarden via implementatie, optimalisatie en doorontwikkeling tot en met activatie en management, onze brand managers zorgen dat uw merk staat als een huis.
Onze ervaren Design managers weten wat er komt kijken bij het (door)ontwikkelen van ontwerpen en opstellen van toegepaste middelen.

Brand portal brandportal marketing communicatie portal documentcreatie kantoorautomatisering branding executives IT tools merkmanagement implementatie

Project
management

Merkimplementaties vragen, naast kennis van projectmanagement methoden, kennis en ervaring op het gebied van rebranding. Onze project- en programmamanagers kennen de valkuilen en zorgen dat uw nieuwe merk conform planning en budget wordt geïmplementeerd.
Als uw organisatie veel merkdragers heeft kan het handig zijn om voor deelprojecten een ervaren, meewerkend voorman te betrekken. Bijvoorbeeld een projectleider die de implementatie van uw nieuwe merk op uw bedrijfslocaties, in uw IT-landschap of op alle drukwerk en offline communicatiemiddelen voor zijn rekening neemt. Onze projectleiders zijn zowel consultant als projectleider op hun kennisgebied.

COMMUNICATIE

Communicatie
specialisten

Onze communicatiemanagers en -specialisten weten als geen ander hoe een nieuw merk te introduceren, of het gebruik van een IT-systeem te (her)activeren.
Een goede introductie van uw merk, IT-systeem of campagne is cruciaal voor het succes. Onze communicatiemanagers en -specialisten zorgen dat de eerste indruk impact heeft.
Onvoldoende capaciteit om een nieuwe of extra campagne te organiseren? Met onze ondersteuning lukt het.

SPECIALIST

IT, Printmedia & 3D
specialisten

Om uw merk goed toe te kunnen passen moet alle informatie, richtlijnen en instructies helder en toegankelijk zijn. En niet iedereen zoekt, leest en leert op dezelfde manier. Onze merkcontentspecialisten houden hier rekening mee en verzorgen of updaten uw merkinformatie in no time.
Er zijn steeds meer IT-oplossingen beschikbaar om communicatie- en merkmanagementprocessen te ondersteunen. Bent u benieuwd wat er mogelijk is, of wilt u weten of uw tools nog up-to-date zijn of wilt u hulp bij de selectie en implementatie van IT tools? Onze IT consultants wijzen de weg.
Te veel te regelen en strakke deadlines? Onze print- en trafficmanagers helpen u uit de brand.
Het toepassen en onderhouden van 3D merkdragers zoals gebouwen, voertuigen, kleding en promotionele artikelen is een vak apart. Door nieuwe technieken kan het misschien slimmer of goedkoper. Wist u bijvoorbeeld dat buitenreclame zelf stroom kan genereren? Laat u eens bijpraten door onze specialisten.
Online en offline merkdragers worden steeds belangrijker en de levensduur van ontwerpen korter. Bij drukte of voor specifieke vragen helpen onze designspecialisten u graag.
Bij drukte of voor specifieke vragen komen de extra handen van onze DTP-ers goed van pas.

Meer weten?

Of een aanvraag doen?

Laat ons weten wat u zoekt en wij nemen snel contact op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.